ناشناس

دلسردی در دوران نامزدی

سلام وقت بخیر جوانی 23ساله هستم و دانشجو ببخشین یه موضوعی خیلی منو اذیت میکنه و نامزدمو بیشتر. الان 3ماه از نامزدی رسمی ما میگذره و امروز نامزدم بهم گفت که حسم یجوری شده،انگار یجور زندگی تحمیل میشه بهش. بهم میگه کاری کن خیلی دوستت داشته باشم. این نکته هم گفته که یوقت فکر نکنم پای کسی درمیون باشه. خانومم 3ماه پیش توی محرم خودش بهم گفت ک وقتی میبینمت دلم یجور میشه و دوستت دارم و عاشقتم. حالا نمیدونم چی شده که اینجور شده. بهم میگه تو خیلی خوبی هیچی کم نداری ولی میگه حسم یجوریه. مشاور عزیز داره این مورد اذیتم میکنه واقعا،واقعا از تمام وجود دوستش دارم عاشقشم دیونه وار بهش میگم عشقم،میگه اسمم رو بگو به عشقم الرژی دارم
جمعه، 27 بهمن 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

دلسردی در دوران نامزدی

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 23 ساله )

سلام وقت بخیر
جوانی 23ساله هستم و دانشجو
ببخشین یه موضوعی خیلی منو اذیت میکنه و نامزدمو بیشتر.
الان 3ماه از نامزدی رسمی ما میگذره و امروز نامزدم بهم گفت که حسم یجوری شده،انگار یجور زندگی تحمیل میشه بهش.
بهم میگه کاری کن خیلی دوستت داشته باشم.
این نکته هم گفته که یوقت فکر نکنم پای کسی درمیون باشه.

خانومم 3ماه پیش توی محرم خودش بهم گفت ک وقتی میبینمت دلم یجور میشه و دوستت دارم و عاشقتم.

حالا نمیدونم چی شده که اینجور شده.

بهم میگه تو خیلی خوبی هیچی کم نداری

ولی میگه حسم یجوریه.

مشاور عزیز داره این مورد اذیتم میکنه واقعا،واقعا از تمام وجود دوستش دارم عاشقشم دیونه وار

بهش میگم عشقم،میگه اسمم رو بگو
به عشقم الرژی دارم


مشاور: احسان فدایی

پرسشگر محترم!
ضمن تشکر از طرح مشاوره تان با ما، امیدواریم هرچه سریعتر این احساسات از زندگی شما رخت بر بندد و زندگی مشترک خود را عاشقانه آغاز نمایید.
با توجه به اینکه در دوران عقد هستید به شما سفارش می کنیم به کارهای عملی همسرتان که نشانه ی عشق اوست دل ببندید وسعی کنید به او فرصت دهید تا کم کم به خواست شما رفتار کند . به او فشار نیاورید و بدانید اظهار محبت نکردن او به صورت زبانی، و یا تماس نگرفتن و .... دلیل بی علاقگی او به شما نیست یا مثلا همین حس کاذبی که همسرتان از آن صحبت می کند نشان از تنوع نداشتن رابطه شما و همسرتان است که نیاز به تقویت دارد. بنابراین نسبت به علاقه ی او شک نکنید و فکرخود را دائم درگیر این موضوع نکنید و سعی کنید که از لحظه های باهم بودنتان نهایت استفاده را ببرید و اگر واقعاً درخود نیاز می کنید که جملات عاشقانه ای را از زبان همسرتان بشنوید، آن را از او سوال کنید. مثلاً به اوبگویید من واقعاً عاشقت هستم. توهم عاشق من هستی ؟ یا همه ی زندگی من توهستی. راستی من برای توچی هستم؟ با توجه به این که انسان یک موجود پیچیده و دارای ابعاد گوناگونی است و به لحاظ شخصیتی از ویژگی های خاصی برخوردار است لازم است که در این دوران عقد که بسیار شیرین و جالب است شناخت و آگاهی خود را نسبت به روحیات یکدیگر کاملتر کنید تا برای زندگی مشترک از آمادگی های خوبی برخوردار شوید. توجه داشته باشید که شناخت در دوره نامزدی برای انتخاب بود و شناخت در دوران عقد به دلیل عدم وجود محدودیت های دوره نامزدی برای تفاهم بیشتر زوجین جهت سازگاری افزون تر در زندگی مشترک است . فواید دوران عقد 1. شناخت بهتر و عمیق تر زوجین همراه با تفاهم برای ورود به زندگی مشترک 2. فرصت تجدید نظر در صورت عدم تفاهم جدی و جدایی 3. قطع تدریجی ارتباط عاطفی دختر و پسر با خانواده 4. کسب مهارت های زندگی مشترک برای دختر و پسر 5. آمادگی تدریجی برای پذیرش بار مسئولیت 6. آمادگی والدین دختر برای تهیه جهیزیه و آمادگی پسر برای فراهم آوردن مقدمات ازدواج و ... . به نظر می آید در این دوره چندین کار شما باید انجام دهید تا هم لذت کافی در این دوره ببرید و دچار روزمره گی نشوید و هم آمادگی های لازم را برای ادامه زندگی پیدا کنید.
1- افزایش شناخت نسبت به یکدیگر، برای تفاهم بیشتر:
هر چند دختر و پسر، در مرحله ی گزینش ، باید شناخت کافی نسبت به هم پیدا کرده باشند اما علاوه بر آن شناخت ، باید در دوران نامزدی ، آشنایی ملموس تر و محسوس تر و بیشتری از یکدیگر پیدا کنند و با روحیات و اخلاق و دیدگاه های هم بیشتر آشنا شوند. در حقیقت ، این آشنایی و شناخت در دوران نامزدی ، تکمیل کننده ی شناخت مرحله ی گزینشی است، آن گاه در پرتو این آشنایی نزدیک و کامل ، خود را برای تفاهم و سازگاری در زندگی مشترک ، آماده می کنند. آن شناخت ، برای«انتخاب » بود و این شناخت ، برای « تفاهم و سازگاری».
2- اصلاح و تربیت:
اگر کسی صفت و خصوصیتی را در نامزدش مشاهده کند که مورد پسندش نباشد و بخواهد آن را برطرف و یا اصلاح کند ، یا صفت و حالتی را در او ایجاد کند، بهترین دوران برای این « اصلاح و تغییر و تربیت »، دوران نامزدی است. چون هنوز روابطشان عادی نشده و نسبت به هم احترام و محبت خاصی قائلند . در نتیجه پذیرششان از همدیگر بیشتر است و زمینه ی تحول و تغییر و اصلاح ، مساعدتر. ( اما نباید از یاد برد که نمی توان فردی را که سال ها به شیوه و عادت خاصی خو گرفته ، اساساً و به طور کلی تغییر داد و متحول کرد؛ بنابراین ، منظور اصلاح و تغییر در اصول بنیادین فرد نیست)
3- افزایش محبت:
از شرط های اصلی سعادت در زندگی زناشویی ،« محبت » است و زمینه ی آن باید قبل از عقد فراهم شده باشد. اما دوران نامزدی ، بهترین فرصت برای افزایش و تحکیم محبت است. رفتار و گفتار و تمام اعمال نامزدها، در افزایش محبت و یا کاهش آن ، مؤثر است. بنابراین ، دختر و پسر باید کاملاً مواظب اعمال خود باشند و از هر عمل پسندیده ای که باعث افزایش محبت می شود، کوتاهی نکنند و از کارهایی که موجب دلسردی و کاهش محبت می شود، اجتناب کنند.
4- بها دادن به احساسات و عواطف یکدیگر:
نامزدها باید مواظب عواطف و احساسات یکدیگرباشند و به آن بها و جواب مناسب دهند. بعضی از نامزدها، به عواطف و احساسات لطیف نامزدشان ، بهای لازم را نمی دهند و به او «بی اعتنایی» می کنند و خیال می کنند این کارشان باعث عزیزتر شدنشان می شود! حال آنکه کاملاً برعکس است و چنین رفتاری باعث جریحه دار شدن عواطف نامزدشان می شود و در نتیجه کینه ی او را به دل می گیرد و ممکن است لطمه های سنگینی به زندگی شان بزند.
خاطرات دوران نامزدی معمولاً تا آخر عمر در ذهن می ماند و در زندگی آینده تأثیر دارد ( چه خاطرات شیرین و چه تلخ ). بنابراین ، رفتار نامزدها باید کاملاً حساب شده باشد و از اعمالی که به غرور و شخصیت یکدیگر لطمه می زند، اجتناب گردد. بی اعتنایی و سرسنگینی و تکبر در مقابل نامزد، لطمه های سنگینی به عواطف و شخصیت او می زند.
متأسفانه فراوان مشاهده می شود که پسران جوان از بی اعتنایی و سرسنگینی نامزدشان گله و درد دل دارند و – مثلاً – می گویند :« هدیه ای برای نامزدم گرفتم و با هزار امید و آرزو به دیدارش رفتم ، اما او بی اعتنایی و بی احترامی کرد و مرا تحویل نگرفت و با دلی شکسته و پر خون از منزلشان بیرون آمدم...» دختران متدین و با عفت بدانند که این کارها، لازمه ی تدین و عفت نیست ، معنا ندارد که دختر، در مقابل نامزدش که به او محرم است و در حقیقت شوهر اوست ، خود را مخفی کند و به او بی اعتنایی نماید ! بله، این را قبول داریم که : دختران عفیف و با حیا در اوایل دوران نامزدی ، خجالت می کشند و نمی توانند با نامزدشان رفتاری خیلی صمیمی و محبت آمیز داشته باشند؛ پسران هم باید رعایت حال آنان را بکنند؛ اما این حالت و خجالت باید به زودی برطرف گردد و رابطه شان صمیمی و پر محبت ، و در عین حال همراه با احترام متقابل باشد .
5- هدیه دادن:
« هدیه » در جلب دل ها و افزایش محبت ها ، نقش عجیبی دارد. بر نامزدها لازم است که از این نکته ی زیبا و مهم غفلت نکنند. لازم نیست که هدیه ، گران قیمت باشد، بلکه لازم است زیبا و مورد علاقه ی طرف باشد و مهمتر آن که : « با ظرافت داده شود!». هدیه دادن ، ظرافت و سلیقه ی خاصی را می طلبد! این هم فراموش نشود که : هدیه دادن باید از دو طرف باشد، نه این که فقط پسر به دختر هدیه بدهد . البته پسر باید بیشتربدهد!
6- نامه نگاری های محبت آمیز:
نوشتن نامه های پر محبت و با صفا ، تأثیر نکویی در افزایش محبت و استحکام رابطه ی بین نامزدها دارد. حتی اگر دو نامزد به هم نزدیک باشند و همیشه یکدیگر را ببینند، باز هم نوشتن نامه تأثیر خود را دارد. نامزدها می توانند نامه ها را بنویسند و پس از ملاقات و هنگام جدا شدن از هم ، نامه ها را به یکدیگر بدهند. البته هرگاه مسافرتی پیش آمد و از هم دور شدند ، نامه ها باید بیشتر و مفصل تر شود.
7- ملاقات های صمیمانه:
دو نامزد باید در این دوران شیرین و به یاد ماندنی ، دیدارهای دوستانه داشته باشند. این ملاقات ها ، امید و شور و علاقه را درهر دو تقویت می کند. این کار نه تنها خلاف عفت نیست ، بلکه باعث تقویت عفت در هر دو می شود. در این ملاقات ها ، با یکدیگر صحبت های محبت آمیز داشته باشند و به هم عشق و علاقه و محبت نشان دهند و درباره ی زندگی آینده شان گفت و گو کنند ؛ به هم دل گرمی و امید بدهند و باهم به گردش و تفریح و مسافرت بروند.
براى مطالعه بیشتر:
1- همسردارى، ابراهیم امینى 2- بهشت خانواده، مصطفوى 3- بهداشت ازدواج، مصطفوى 4- خوش زیستن در زندگى، اندره مورا 5- ازدواج مکتب انسان‏ساز، شهید دکتر پاک‏نژاد.6-روابط صمیمی و عاشقانه با همسر.احمد عشقی
خوشبخت باشید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.