ناشناس

آیا من یک ترنس هستم؟

آیا من یک ترنس هستم؟ من خیلی دوست دارم که یک دختر باشم و از بچگی لباسهای زنونه میپوشیدم و هیچ علاقه ای به لباسهای مردانه نداشتم.
دوشنبه، 15 ارديبهشت 1399
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

آیا من یک ترنس هستم؟

ناشناس ( تحصیلات : کم سواد ، 17 ساله )

آیا من یک ترنس هستم؟ من خیلی دوست دارم که یک دختر باشم و از بچگی لباسهای زنونه میپوشیدم و هیچ علاقه ای به لباسهای مردانه نداشتم.


مشاور: مشاور راسخون

سلام همراه گرامی
ترنسکشوال به افرادی گفته می‌شود که هویت جنسیتی شان از لحاظ فرهنگی با جنس‌شان هماهنگ نباشد. مثلا ممکن است فرد اعضای جنسی زنانه داشته باشد در حالی‌که شخصیت جنسیتی‌ اش مردانه باشد یا برعکس. هر فرد در هنگام تشکیل نطفه با ترکیب مخصوص کروموزومهای جنسی مشخص می شود؛ بنابراین این کروموزومها هستند که موجب ایجاد اندامهای جنسی مثل رحم تخمدانها و اندام تناسلی خارجی در دختر و سیستم تناسلی مردانه شامل پروستات بیضه ها و... در مسیر می شود و متعاقب آن هورمونهای مخصوص زنانه و مردانه از این سیستم تولید شده و موجب خصوصیات ظاهری مردانه یا زنانه در فرد می شود؛ بنابراین انحراف از این سیستم طبیعی با رفتارها و عادتهای مختلف ممکن است موجب بروز احساسات و رفتارهای جنس مخالف در فرد شود. میزان شیوع این اختلال مشخص نیست ولی پسران به نسبت بیشتری مبتلا می‌شوند. عوامل متعددی از جمله تاثیر هورمون‌های جنسی مردانه یا زنانه روی رشد جنین و همچنین روش و نحوه پرورش کودک که هماهنگ یا ناهماهنگ با جنس خاصی است که به آن تعلق دارد، از جمله دلایل این اختلال ذکر شده است. معمولا این افراد اگر پسر باشند توسط گروه هم‌سالان و همتا مورد اذیت و آزار قرار می‌گیرند و یا طرد می‌شوند. برخی از این کودکان به خاطر تمسخر سایر بچه‌ها از رفتن به مدرسه خودداری می‌کنند. باید چه کرد؟ نقطه اصلی تشخیص جنسیت، روحیات و نشانه‌های روانی جنسیت است که با حضور نزد یک روانشناس یا روانپزشک ماهر مشخص می‌گردد؛ پس از اعلام نظر او به یک جراح و بررسی ویژگی‌های فیزیولوژیکی (ظاهر، اندام و غدد) جنسی، عمل جراحی متناسب انجام شده و جنسیت واحد حاصل خواهد شد و مانند افراد عادی، زندگی ادامه خواهد یافت. در ایران نیز بر اساس اجازه‌ای حضرت امام خمینی (رحمه الله) و سایر مراجع تقلید، انجام عمل جراحی و هورمون درمانی تغییر جنسیت، قابل اجراست. مراجعه به روان‌شناس از ‌آن جهت ضروریست که این احتمال وجود دارد که تمایل به انجام رفتارهای جنس مخالف، محیطی (برخورد اطرافیان، بازخوردهای مثبت رفتارهای متناسب با جنس مخالف، نوع پوشش و خوگیری با آن، تعدد دوستان جنس مخالف در کودکی و انجام بازهای متناسب با آنها، وجود نوعی تنفر از همجنس، نقص در شکل گیری هویت، تفاوت برخورد اجتماعی با مونث و مذکر و ...) باشد.
علائم افراد ترنسکشوال: 1. مثل جنس مخالف خود لباس می‌پوشند 2. احساس تنهایی می‌کنند 3. دچار افسردگی یا اضطراب هستند 4. دوست دارند به عنوان جنس مخالف خود زندگی کنند 5. آرزو دارند که از شر اندام جنسیشان خلاص شوند فرد باید به مدت دو سال مداوم و مستمر از آناتومی بدن خود و نقش جنسی که در جامعه و خانواده دارد، شدیداً احساس و ابراز نارضایتی کند و به طور مستمر برای تغییر جنسیت ظاهری خود کوشش و اصرار بورزد، در این صورت می توان او را یک تراجنسی دانست. در هر صورت توصیه می کنیم برای تشخیص دقیق مشکلتان حتما به روانپزشک و یا متخصص غدد مراجعه نمایید زیرا ممکن است ترنس نباشد و این فقط یک گرایش باشد.
موفق باشید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.