شنبه، 25 بهمن 1393

پرسش :

سرودي در رابطه با امام رضا(ع) خوانديم كه با آهنگ همراه بود ولي آهنگ اين سرود حالت غنا نداشته است آيا خواندن با اين آهنگ‎ها مجاز است يا نه؟

پاسخ :
آهنگ‎هاي مطرب و مناسب مجالس لهو، حرام است و فرق نمي‎كند شعري كه با آن خوانده مي‎شود شعر خوب باشد يا غير مناسب.
البته مناسب آن است كه مجالس مربوطه به ائمه اطهار(ع) و سرودهاي مربوط به آن بزرگواران را با موسيقي غير لهوي هم آلوده ننمايند و بسيار مناسب است كه اين گونه مجالس را با ذكر صلوات و اشعار مدح اهلبيت(ع) با صداي خوش و زيبا معطر نمايند.
منبع: اندیشه قم