جمعه، 22 اسفند 1393

پرسش :

آيا انسان مى‏تواند بدون انتخاب مرجع تقليد، در مسائل به احتياط عمل كند؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر طريق احتياط را بداند اشكال ندارد؛ ولى دانستن آن نياز به اطلاعات وسيعى از مسائل فقهى دارد كه براى افراد عادى دست يابى به آن دشوار است.
تبصره. دستيابى به راه‏ هاى احتياط، بايد از روى اجتهاد و يا تقليد از مجتهد انجام گيرد.
منبع:
آيت الله خامنه ‏اى، اجوبةالاستفتاءات، س 2؛ العروةالوثقى، ج 1، التقليد، م 2 و 66؛ توضيح ‏المسائل مراجع، م 1؛آيت الله نورى، توضيح‏ المسائل، م 1؛آيت الله وحيد، توضيح ‏المسائل، م 1.