دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

مادرم مرا در انجام كارهاي خانه قبول ندارد، چگونه اطمينان او را جلب كنم؟

پاسخ :
1. سعي كنيد قبل از انجام كارهايي كه به شما محول مي‏شود يا خودتان مي‏خواهيد انجام دهيد با وي مشورت كنيد و حتي‏المقدور سليقه‏ي وي را در انجام كارها اعمال و پياده كنيد.
2. بيش از گذشته به نقطه نظرات وي احترام بگذاريد و از آن تعريف و تمجيد كنيد.
3. بيش از گذشته به وي محبت كنيد و در امر كارهاي منزل به وي كمك كنيد.
4. بر سليقه و ذوق خود در انجام كارهاي خانه اصرار نورزيد.
5. در حضور ديگران از مادرتان تعريف و تمجيد كنيد و هنگام رفتني يا بازگشت از سفر دست او را ببوسيد.
با رعايت نكات فوق مطمئناً رابطه‏ي عاطفي مادرتان با شما بهتر خواهد شد و متقابلاً او نيز به نقطه نظرات و سليقه‏ي شما نيز احترام خواهد
منبع:سایت انوار طاها