دوشنبه، 31 فروردين 1394

پرسش :

آيا حضرت محمد«صلي الله عليه وآله» به عنوان معجزه مرده‏اي را زنده كرده است؟

پاسخ :
در بحار الانوار ج 18، ص 6 - 8 حديث 5 و 7 و 11 و ص 16 - 20 حديث 44 و 46 در شرح حال آن گرامي كه ضمناً به بحث معجزات مي‏ پردازد احاديث بسياري راجع به اين كه كفار قريش و مردم ديگر از وي معجزات گوناگوني خواستند نقل مي‏ كند حتي معجزات تمام پيامبران گذشته را از قبيل حضرت نوح، ابراهيم، موسي و عيسي«عليهم السلام» را از آن حضرت درخواست كردند و خداوند تمام آنها را براي اتمام حجت به آنها نشان داد و اخباري هست كه شرح زنده شدن مردگان را بدست پيامبر اسلام«صلي الله عليه وآله» بيان مي‏ كند و آن حضرت به اذن خدا مرده زنده كرده، مريض شفا داده و معجزات فراوان ديگري از ايشان نقل شده است كه برخي از مردم در اثر ديدن آن معجزات ايمان آوردند ليكن بايد توجه داشت كه يگانه معجزه‏ ي قطعي آن بزرگوار همان قرآن مجيد است كه در محيط جهل و ناداني از شخصي مانند حضرت محمد«صلي الله عليه وآله» كه درس نخوانده و استاد نديده بود به دنيا عرضه شد كه در دسترس همه است.

منبع :بحار الانوار ج 18، ص 6 - 8 حديث 5 و 7 و 11 و ص 16 - 20 حديث 44 و 46