دوشنبه، 31 فروردين 1394

پرسش :

چرا سران قريش دربرابر پيامبر(ص)دست به بهانه جويي مي زدند؟نمونه هاي را ذكركنيد.

پاسخ :
قريش كه خود را در مبارزه با آيات قرآنى آن هم بابيانات نافذ و دلنشين پيغمبر درمانده مى ‏ديدند، از در بهانه‏ جوئى نظير بهانه‏ جوئى‏ هاى بنى اسرائيل با حضرت موسى به منظور عاجز كردن پيغمبر برآمدند. قسمتى ازآنها را قرآن بازگو مى‏ كند.
از جمله گفتند: اين چه پيغمبرى است كه مانند ديگران مردمان غذا مى‏ خورد و در بازارها راه مى ‏رود؟ چرا فرشته‏ اى به سوى او نازل نمى ‏شود تا به كمك وى مردم را از كيفر الهي بيم دهد؟ چرا گنجى به او داده نمى ‏شود، و چرا باغى پر از ميوه ندارد تا هرچه ميوه خواست از آن بخورد؟ سپس آن ستمكاران گفتند: اى مردم! شما از شخصى ساحر پيروى مى ‏كنيد.

منبع:تاريخ اسلام ازآغاز تا هجرت ص160/علي دواني .