يکشنبه، 6 ارديبهشت 1394

پرسش :

چرا امام و يارانش براي رفع تشنگي از شير شتران استفاده نكردند؟

پاسخ :
1. اين‌گونه شبهات (كه معمولا از سوي دشمنان شيعيان كه از اهل سنت و گاه ديگر اديان هستند مطرح مي‌شود) نوعي ساده انگاري مخاطبان است زيرا حيوان بايد آبي بياشامد تا بتواند شير بدهد وقتي آبي نيست تا انسانها از آن بياشامند، شترهاي آن‌ها از كدام آب استفاده مي‌كردند تا شير دهند!.
2. پيش از اشاره به مورد دوم و به عنوان مقدمه بايد گفت:‌ تعدادي از ياران امام حسين عليه‌السلام در شب عاشورا حضرت را رها كرده و به بيابان‌ها گريختند در نتيجه تعداد ياران باقي مانده حضرت 72 مرد بود كه برخي از آنان نيز همراه با خانواده آمده بودند.
اكنون با توجه به مقدمه فوق بايد گفت:‌ مگر در كاروان امام حسين عليه‌السلام چند شتر وجود داشته كه بتواند از روز هفتم تا شب دهم جواب‌گوي آن همه انسان باشد.
3. بعلاوه مگر همه آن شترها ماده بودند و همه شيرده؟!
منبع:سایت انوار طاها