يکشنبه، 28 تير 1394

پرسش :

اگر کسی خودارضایی کرده باشد، روزه‌اش چه حکمی دارد؟ کفاره دارد؟ کفاره‌اش چیست؟

پاسخ :
پاسخ توسط حجت‌الاسلام فلاح‌زاده بر اساس فتاوای حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی:
این کار حرام است و از گناهان کبیره محسوب می‌شود و باید استغفار کند. در روایت داریم که خداوند از سه عمل به غضب می‌آید که یکی همین عمل زشت است و تأثیر بسیار بدی بر سلامت و اعصاب انسان دارد. این کار روزه را هم باطل می‌کند و چون ابطال روزه با کار حرام است قضا و کفاره دارد. کفاره‌اش هم ۶۰ روز، روزه است و به نظر حضرت آقا احتیاط مستحب است که کفاره‌ی جمع بپردازد یعنی دو ماه پی در پی روزه بگیرد و به ۶۰ فقیر طعام دهد.
منبع: khamenei.ir