يکشنبه، 28 تير 1394

پرسش :

آیا گرفتن پول برای روضه‌خوانی اشکال دارد؟

پاسخ :
پاسخ توسط حجت‌الاسلام فلاح‌زاده، مطابق با فتاوای حضرت‌ آیت ‌الله‌ العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی:
هر چند تعیین نرخ برای این کارها مناسب نیست، شایسته نیست. اما حالا بنده خدا منبری رفته مثلا یا مداحی داشته، مزدی می‌دهند، وجهی می‌دهند پاکتی می‌دهند، گرفتن آنها اشکالی ندارد و پیشتر هم ما گفتیم که به هر حال مجالسی که برای عزای معصومین علیهم‌السلام و اباعبدالله حسین علیه‌السلام برپا می‌شود چه سخنران و چه روضه‌خوان یا به اصطلاح مداح، غرض اصلی‌اش این چیزها نباشد تا آن اجر و ثواب عزاداری اباعبدالله علیه‌السلام - که به تعبیر حضرت آقا و امام راحل از افضل قربات است و آدم‌ساز است - ان‌شاءالله محفوظ بماند و بهره‌مند باشند.
منبع: khamenei.ir