يکشنبه، 18 مهر 1395

پرسش :

شخصی‌ دارای‌ دو وصیت‌ نامه‌ است، در یکی‌ از وصیت‌ نامه‌ها نوشته‌ است‌ هر کدام‌ از فرزندانم‌ را که‌ در حیاتم‌ زمین‌ داده‌ام‌ بقیه‌ هم‌ به‌ همان‌ نسبت‌ حق‌ّ موروثی‌ را ببرند و به‌ طور شفاهی‌ هم‌ گفته‌ به‌ دختران‌ هم‌ به‌ همین‌ اندازه‌ بدهند ولی‌ پسرها وصیت‌ شفاهی‌ را قبول‌ ندارند لطفاً حکم‌ تقسیم‌ ارث‌ و عمل‌ به‌ وصیت‌ نامه‌ را مرقوم‌ فرمایید.

پاسخ :
اگر وصیت‌ اثبات‌ شود و زاید بر ثلث‌ نباشد باید طبق‌ وصیت‌ عمل‌ شود و فرقی‌ میان‌ کتبی‌ و شفاهی‌ نیست‌.

منبع: almazaheri.ir