سه‌شنبه، 12 بهمن 1395

پرسش :

تکلیف همسر و فرزندان شخصی که خمس اموالش را نمی پردازد، نسبت به غذایی که مصرف می کنند، چیست؟ آیا باید خمس آن را بپردازند و یا این‌که تصرف بایستی با اجازه حاکم شرع باشد، حال اگر افراد خانواده فقیر باشند تکلیف چیست؟

پاسخ :
اگر احتمال داده شود که غذای مصرفی از درآمد سال نگذشته باشد تصرف جایز است و اگر شخص بداند که بر مال، سال گذشته است، با اجازه حاکم شرع تصرف جایز بوده ولی خمس آن در وقت تمکن باید داده شود.

منبع: zanjani.net