شنبه، 16 بهمن 1395

پرسش :

اگر کسی بدنش نجس شود، آيا باید نجاست را بیرون مسجد تطهیر کند؟ در فرض لزوم خروج، آیا باید تا وقت نماز صبر کند یا می تواند زودتر هم بیرون برود؟

پاسخ :
اگر موجب تنجیس مسجد شود، باید خارج مسجد تطهیر کند و در صورت لزوم خروج، اگر مدت زمان خروج در این زمان با خروج در زمان متأخّر یکسان یا کمتر باشد خروج در این زمان، جایز یا لازم است.

منبع: zanjani.net