يکشنبه، 22 اسفند 1395

پرسش :

روغن زیتون چه رنگی بهتر است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد حسین صالحی سورمقی:

رنگ روغن زیتون بستگی به میزان کلروفیل موجود در آن دارد که می‌تواند از زرد تا سبز و سبز زیتونی بر حسب غلظت آن متفاوت باشد و در خواص آن تأثیرگذار نیست.
همچنین روغن زیتون در سرما کدر شده و ممکن است در دمای حدود صفر درجه توده‌های ابر مانند در آن ایجاد شود که بعضی به اشتباه فکر می‌کنند مربوط به تقلبات یا فساد آن است. در صورتی که این مسأله مربوط به جامد شدن اسیدهای چرب اشباع شده آن است و این مسأله در گرما از بین می‌رود و روغن به حالت عادی برمی‌گردد. این مسأله اکثراً در فصل زمستان و یا در صورتی که روغن را در یخچال بگذارند رخ می‌دهد.

منبع: ماهنامه دنیای تغذیه، شماره 118