يکشنبه، 22 اسفند 1395

پرسش :

آیا گشنیز و بادرنجبویه، گزینه‌های خوبی برای برطرف کردن نفخ و دل دردهای مسافرت هستند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد حسین صالحی سورمقی:

بله. یکی از بیشترین مشکلاتی که در سفر با آن مواجه می‌شویم نفخ و دل درد است که گاهی کلافه کننده است. گشنیز و بادرنجبویه دو گیاه حاوی اسانس(رایحه) هستند که می‌توانند به طور موثر این مشکل را حل کنند.
در صورتی که این دو گیاه در دسترس نبودند محصول دارویی تهیه شده از آن‌ها به نام قطره کارمینت(CARMINT) در تمام داروخانه‌ها بدون نسخه عرضه می‌شود. مصرف این قطره از نوزادان تا افراد مسن مجاز است. زمان اثرگذاری کارمینت کمتر از پانزده دقیقه بوده و لازم است قبل از مسافرت به تهیه آن اقدام کنید.

منبع: ماهنامه دنیای تغذیه، شماره 118