شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

چه مدت پس از عمل جراحی بینی می‌توان درمورد نتیجه آن قضاوت کرد؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر محسن نراقی (جراح گوش، حلق و بینی):

دست کم دو سال برای اظهار نظر نهایی درمورد نتیجه عمل باید صبر کرد. بسیاری از بیماران چند هفته پس از عمل در حالی‌که هنوز ورم بینی به‌طور کامل فروکش نکرده است با نگاهی موشکافانه در جلوی آینه ساعت‌ها به نظاره بینی خود می‌نشینند. این نگاه موشکافانه که تنها به بینی معطوف بوده و به سایر اعضا صورت توجهی ندارد، موجب می‌شود که از یک سو بسیاری از عدم تقارن‌های طبیعی، به صورت عیب جلوه کند و از سویی دیگر زیبایی و تناسب ایجاد شده بینی با دیگر اجزای صورت، تحت الشعاع نگاه محدود به بینی قرار گیرد.

منبع: ماهنامه دنیای سلامت