چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

نمازگزار در رکعت آخر و در حالت نشسته، برای لحظاتی چرتش می‌برد. بعد از این که حواسش جمع شد، یادش نمی‌آید که قبل از چرت، تشهد و سلام را گفته است یا نه. در چنین موقعیتی وظیفه‌ی او چیست؟

پاسخ :
اگر چرت در حد ابطال وضو بوده و یا طولانی بوده، احتیاطاً نماز را اعاده کند و در غیر این صورت تشهّد و سلام را بگوید و نماز او صحیح است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.