شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

این جانب در خارج از کشور به تحصیل اشتغال دارم و هر شش ماه از طرف وزارت علوم، مبلغی به عنوان مقرّری ارزی به حسابم واریز می‌شود. این مقرّری در مقابل تعهدیست که به وزارتخانه مربوطه داده‌ام تا پس از فراغت از تحصیل، دو برابر مدت تحصیل در اختیار آنها باشم، آیا مبلغ اضافی این پول، متَعَلُّق خمس است؟

پاسخ :
بله، خمس دارد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.