دوشنبه، 11 دی 1396

پرسش :

فرزندی که در ازدواج موقت حاصل می‌شود، اگر زن آن را به مرد نسبت دهد، مرد می‌تواند آن را از خود نفی کند؟ اگر اقرار به مباشرت داشته باشد، نفی ولد چه حکمی دارد؟

پاسخ :
خیر، اگر علم به نفی ندارد نمی‌تواند نفی ولد کند و با علامات مفیده ظن به انتفا، محکوم به لحوق است به واسطه‌ی فراش و در صورت نفی زوج، ولد بدون لعان از او منتفی است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.