دوشنبه، 18 دی 1396

وجود امام زمان در جزیره برمودا

پرسش :

آیا درست است که امام زمان (عج) در جزیره‌‌ی خضرا یا مثلث برمودا زندگی می‌کند؟

پاسخ :
الف) براساس روایات اهل بیت (علیهم السلام)، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه و الشریف) میان مردم زندگی می‌کند و در کوچه و بازارشان رفت‌ و آمد دارد و بدون اینکه مردم او را بشناسند، در بین‌شان حضور می‌یابد. آن بزرگوار، حتی همه ساله در مراسم حج حاضر و همراه انبوه زائران، مشغول عبادت می‌شود.(1)
پس نباید خیال کرد که امام زمان (عج) دور از مردم زندگی می‌کند و در فلان جزیره‌ی عجیب (جزیره‌ی خضرا) یا فلان نقطه در آمریکای جنوبی (مثلث برمودا) سکونت دارد.

ب) گرچه ماجرای جزیره‌ی خضرا و حضور امام را در آن جزیره علامه مجلسی در بحارالانوار آورده، ولی خودش تصریح کرده که این ماجرا را در کتاب‌های معتبر نیافته است.

پ) دانشمندان بزرگی مانند علامه عسگری، علامه جعفر مرتضی عاملی و آیت‌الله ابراهیمی امینی که در زمینه‌ی مسائل تاریخی و اعتقادی تحقیقات بسیاری انجام داده‌اند ماجرای جزیره‌ی خضرا را رد کرده‌اند.

ت) در سال 1355هـ .ش از ناپدید شدن برخی از هواپیماها و کشتی‌ها در مثلث برمودا (منطقه‌ای در نزدیکی کشور کوبا) خبرهایی منتشر شد. این خبرها چه درست باشد و چه نادرست، مثلث برمودا و حوادث مربوط به آن، به موضوع امام زمان و محل اقامت آن بزرگوار ربطی ندارد.(2)

پی‌نوشت‌ها:
1. کمال‌الدین،‌ ص 440 و بحارالانوار، ج 52 ، صص 151-152.
2. آفتاب مهر، ج 1، ص 135.

در این زمینه حتما بخوانید:

مکان سکونت امام زمان علیه السلام در عصر غیبت کبری کجاست؟

آیا تا به حال کسی از محل زندگی امام زمان علیه السلام اطلاعی داشته است؟