چهارشنبه، 20 تير 1397

حدود پوشش صورت زن

پرسش :

آیا زیر چانه نیز باید از نامحرم پوشانده شود؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز سیستانى):
آرى، زیر چانه جزء گردى چهره نیست و باید در برابر نامحرم پوشانده شود.[1]

آیت‌الله سیستانى:
آن قسمت از چانه و زیر چانه که در هنگام پوشیدن مقنعه به طور معمول پوشانده نمى‌شود، حکم گردى صورت را دارد.[2]

پی‌نوشت‌ها:
[1]. نورى، استفتائات، ج 2، س 678؛ خامنه‌اى، اجوبةالاستفتائات، س 439؛ توضیح‌المسائل مراجع، م 789؛ وحید، توضیح‌‌المسائل، م 795؛ تبریزى، صراط‌النجاة، ج 5، س 1275.
[2]. دفتر: سیستانى.
[3]. توضیح‌المسائل مراجع، م 2435، وحید، توضیح‌المسائل، م 2499؛ نورى، توضیح‌المسائل، م 2431 و خامنه‌اى، سایت، نگاه.
[4]. بهجت، توضیح‌‌المسائل، م 1937.
[5]. توضیح‌المسائل مراجع، م 2435.

منبع: احکام نگاه و پوشش: آرایش، روابط، گفت‌وگو (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، مولف: سید مجتبى حسینى؛ قم: نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه‌ها، دفتر نشر معارف، 1393.

در این زمینه حتما بخوانید:

آیا بر زن لازم است در مقابل بچه نابالغ خود را بپوشاند؟

پوشش بدن براى زنان باید چگونه باشد؟

فلسفه حجاب چیست؟ حدود، کیفیت و رنگ پوشش بانوان باید چگونه باشد؟

حجاب زن چه اهمیتی دارد و چرا واجب است؟