چهارشنبه، 4 بهمن 1396

میزان غذای کودک نوپا

پرسش :

آیا یک کودک نوپا واقعاً می‌تواند با تعداد محدودی غذا زنده بماند؟

پاسخ :
آن‌ها به طرز شگفت‌آوری، با رژیم غذایی محدود که خودشان انتخاب می‌کنند، می‌توانند رشد کنند، و با این کار، اغلب متخصصان تغذیه را با شکست مواجه می‌کنند. با این وجود، داشتن رژیم غذایی سالم و متنوع خیلی بهتر است. مشکل عمده در این سن، کمبود آهن است. حدود یک چهارم کودکان نوپا دچار کمبود آهن هستند. حتی اگر کودکتان با داشتن رژیم غذایی محدود، دچار کمبود آهن نیست، با این حال از نظر اجتماعی، برای او بهتر است که رژیم غذایی متنوعی داشته باشد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

چگونه می‌توانم آداب غذا خوردن را به کودک نوپایم یاد بدهم؟

کودکم خیلی آرام غذا می‌خورد، راهی وجود دارد که تندتر غذا بخورد؟

چرا همیشه مقداری غذا در بشقاب کودکم باقی می‌ماند؟

چه کار کنم کودکم که غذاهای حاضری را نخورد؟

کودکم وعده غذای اصلی‌اش را نمی‌خورد، اگر 5 تا 6 وعده در روز غذای حاضری بخورد، چه کاری انجام دهم؟

چه نوع غذای حاضری به کودکم بدهم؟

کودکم بعضی از غذاها را نمی‌خورد، چه کاری می‌توانم بکنم؟

کودکم پر جنب‌و‌جوش و فعال است، اما زیاد غذا نمی‌خورد، باید نگران باشم؟

کودک چهارساله‌ام نسبت به دوستانش لاغرتر است چه باید بکنم؟