چهارشنبه، 4 بهمن 1396

یاد دادن آداب غذا خوردن به کودک

پرسش :

چگونه می‌توانم آداب غذا خوردن را به کودک نوپایم یاد بدهم؟

پاسخ :
راه و روش مناسبی را برگزینید و سعی کنید همراه با او به عنوان اعضای یک خانواده، یا حتی‌الامکان مثل یک دوست با او غذا بخورید. بگذارید خودش غذا بخورد، چون هنوز طرز استفاده از قاشق یا چنگال را نمی‌داند، پس حوصله داشته باشید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

کودکم خیلی آرام غذا می‌خورد، راهی وجود دارد که تندتر غذا بخورد؟

چرا همیشه مقداری غذا در بشقاب کودکم باقی می‌ماند؟

چه کار کنم کودکم که غذاهای حاضری را نخورد؟

کودکم وعده غذای اصلی‌اش را نمی‌خورد، اگر 5 تا 6 وعده در روز غذای حاضری بخورد، چه کاری انجام دهم؟

چه نوع غذای حاضری به کودکم بدهم؟

آیا یک کودک نوپا واقعاً می‌تواند با تعداد محدودی غذا زنده بماند؟

کودکم بعضی از غذاها را نمی‌خورد، چه کاری می‌توانم بکنم؟

کودکم پر جنب‌و‌جوش و فعال است، اما زیاد غذا نمی‌خورد، باید نگران باشم؟

کودک چهارساله‌ام نسبت به دوستانش لاغرتر است چه باید بکنم؟