چهارشنبه، 4 بهمن 1396

شیردادن به کودک نوپا

پرسش :

آیا می‌توانم شیردادن (شیر خودم) به کودک نوپایم را ادامه دهم؟

پاسخ :
بله. او سه وعده غذای اصلی در یک روز خواهد خورد، بنابراین شیر شما منبع اصلی تغذیه‌اش نخواهد بود. احتمالاً مدت زمان کوتاهی به سینه شما مک خواهد زد. ممکن است در مقایسه با مادرانی‌که، به هر دلیل، به نوزاد خود شیر نمی‌دهند، این مسأله را کار دشواری تلقی کنید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

بهترین و مناسب‌ترین نوشیدنی که می‌توانم به کودکم بدهم چیست؟

کودکم همیشه غذای حاضری می‌خواهد. باید آن را برایش ممنوع کنم؟

کودکم عادت داشت هرچیزی را بخورد، اما حالا خیلی بهانه‌گیر شده. چه کاری می‌توانم بکنم؟

چگونه با هوس‌های غذایی کودک کنار بیاییم؟

کودکم نمی‌خواهد بنشیند و قبل از این‌که ما غذایمان را تمام کنیم، بلند می‌شود، چه باید بکنم؟

چگونه می‌توانم زمان صرف غذا را برای تمام اعضای خانواده و کودکم به لحظه‌ای لذت‌بخش تبدیل کنم؟

برای خوب غذا خوردن کودکم چه کاری می‌توانم انجام دهم؟

کودکم غذا نمی‌خورد. راهی وجود دارد که به غذاخوردن وادارش کنم؟

می‌شود به عنوان نوشیدنی اصلی به کودکم شیرگاو بدهم؟