چهارشنبه، 4 بهمن 1396

عادت دادن کودک به خوب غذا خوردن

پرسش :

برای خوب غذا خوردن کودکم چه کاری می‌توانم انجام دهم؟

پاسخ :
هنگامی‌که غذا می‌خورد او را تشویق و آفرین بگویید. بسیاری از کودکان نوپای بهانه‌گیر، به بچه‌ها و بزرگسالانی تبدیل می‌شوند که غذایشان را دوست دارند. پس نگران نباشید و غذاهای دیگر را امتحان کنید.
ممکن است دوست داشته باشد در آشپزخانه به شما کمک کند. حتی کودکان بسیار کوچک هم از درست کردن انواع مختلف ساندویچ، لذت می‌برند.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

بهترین و مناسب‌ترین نوشیدنی که می‌توانم به کودکم بدهم چیست؟

کودکم همیشه غذای حاضری می‌خواهد. باید آن را برایش ممنوع کنم؟

کودکم عادت داشت هرچیزی را بخورد، اما حالا خیلی بهانه‌گیر شده. چه کاری می‌توانم بکنم؟

چگونه با هوس‌های غذایی کودک کنار بیاییم؟

کودکم نمی‌خواهد بنشیند و قبل از این‌که ما غذایمان را تمام کنیم، بلند می‌شود، چه باید بکنم؟

چگونه می‌توانم زمان صرف غذا را برای تمام اعضای خانواده و کودکم به لحظه‌ای لذت‌بخش تبدیل کنم؟

کودکم غذا نمی‌خورد. راهی وجود دارد که به غذاخوردن وادارش کنم؟

آیا می‌توانم شیردادن (شیر خودم) به کودک نوپایم را ادامه دهم؟

می‌شود به عنوان نوشیدنی اصلی به کودکم شیرگاو بدهم؟