چهارشنبه، 13 تير 1397

سرطان روده بزرگ

پرسش :

سرطان روده بزرگ چیست؟

پاسخ :

پاسخ از دکتر مهدی عالم رجبی، فلوشیپ تخصصی جراحی کولورکتال:

سرطان رشد غیر معمول و خارج از قاعده گروهی از سلول‌های تغییر شکل داده است که به سرعت بزرگ شده و رفته رفته به بافت های اطراف خود(تهاجم ناحیه ای) و سپس نقاط دورتر(متاستاز) دست اندازی می‌کند.

در کولون سرطان به صورت معمول از زایده‌های مخاطی که پولیپ نامیده می‌شوند آغاز شده و پس از رشد به داخل روده و جدار آن به بافت‌های اطراف خود و داخل شکم تهاجم می‌کند.

ضمن اینکه امکان متاستاز سلول‌های سرطانی در تمام مراحل وجود دارد. کبد و ریه از شایع‌ترین مناطق متاستاز می‌باشند.

در این زمینه حتما بخوانید:

آیا سرطان کولون یا سرطان روده بزرگ قابل پیشگیری و درمان است؟

نقش جراح فوق تخصص کولورکتال در درمان سرطان کولون چگونه است؟

آیا انجام جراحی سرطان روده بزرگ مساوی با گذاشتن استومی می‌باشد؟

چه روش‌های درمانی جهت درمان سرطان‌های کولورکتال وجود دارد؟

جهت پیشگیری و درمان سریع سرطان کولورکتال چه باید بکنیم؟

راه‌های تشخیصی برای تشخیص سرطان کولون چیست؟

ابتلا به سرطان روده بزرگ چه علامتی دارد؟

چه عواملی در ایجاد سرطان روده بزرگ تاثیر گذار است؟

میزان و شیوع سرطان روده چگونه است؟