چهارشنبه، 2 اسفند 1396

عده زن زناکار

پرسش :

آیا زن زناکار عده دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: خیر، زن زناکار عده ندارد.[1]

پی‌نوشت‌:
[1]. خامنه اى، استفتاء، س 982 ؛ وحید، منهاج الصالحین، ج 3، م 1471 ؛ تبریزى، منهاج الصالحین، ج 2، م 1471 ؛ امام، نورى، مکارم، فاضل و سیستانى، تعلیقات على العروة، ج 2، الفصل الرابع، م 1 ؛ دفتر: بهجت و صافى.

منبع: مجموعه پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى؛ دفتر بیست و یکم (احکام ازدواج، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، قم: دفتر نشر معارف، 1385.

مطالب مرتبط:

اگر مردى همسرش را طلاق بدهد، آیا مى تواند با خواهرش ازدواج کند؟

آیا عقد موقّت با خواهر زن جایز است؟

زنى که مرتب براى افراد متعدد در عقد نکاح موقت قرار مى گیرد، نیاز به عده دارد؟

عده زن صیغه اى چقدر است؟

صیغه کردن زنان بدکاره، چه حکمى دارد؟

اگر دخترى بدون اجازه پدر ازدواج کند و صاحب فرزند شود، تکلیف فرزند چیست؟

فرزندى که از ازدواج موقت متولد مى شود، مربوط به پدر است یا مادر؟

آیا در ازدواج موقت هم براى بیرون رفتن از منزل، اجازه شوهر لازم است؟

آیا در ازدواج موقت زن و شوهر از یکدیگر ارث مى برند؟

آیا در ازدواج موقّت، نفقه زن بر مرد واجب است؟