يکشنبه، 12 فروردين 1397

انجام چه فعالیت‌هایی در بیرون از خانه، برای گروه سنی 4 - 5 سال مناسب است؟

پرسش :

انجام چه فعالیت‌هایی در بیرون از خانه، برای گروه سنی 4 - 5 سال مناسب است؟

پاسخ :
کودک شما، در باغ و پارک بیرون از خانه، از توپ‌بازی و جست و خیز کردن در استخر بچه‌ها در هوای گرم لذت خواهد برد.

اکنون او آمادگی دارد که در پارک از وسیله‌ای بالا برود و ممکن است بخواهد یاد بگیرد که خودش تاب‌سواری کند. مراقبش باشید و بر کارهایی که انجام می‌دهد، نظارت کنید. یادگرفتن شنا بسیار مهم است و اکنون زمان مناسبی است که او را در کلاس‌های آموزشی استخر، ثبت نام کنید. اگر به ورزش‌هایی مانند فوتبال علاقه دارد، تحقیق کنید و ببینید که آیا تیم تفریحی برای کودکان در منطقه شما وجود دارد یا نه. با این همه به او فرصت امتحان‌کردن و سعی‌کردن دهید و هرگز او را تحت فشار قرار ندهید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودک در پنج سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

کودکم در سن 4 - 5 سال از چه نوع گردش‌هایی لذت می‌برد؟

در سن 4 - 5 سال چه اسباب‌بازی‌هایی برای کودکم مناسب هستند؟

انجام چه فعالیت‌هایی، داخل خانه برای کودکم در سن 4 - 5 سالگی مناسب است؟

در سن چهار - پنچ سالگی رشد و تحول کودکم چگونه است؟

کودک در چهار سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چه اسباب‌بازی‌هایی در سن سه - چهار سالگی برای کودکم مناسب است؟

در سن سه تا چهار سالگی چه فعالیت‌هایی برای کودکم مناسب است؟

آیا کودک در سن سه - چهار سالگی، شخصیت ویژه‌ی خود را پیدا کرده است؟

کودک در سه سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟