يکشنبه، 12 فروردين 1397

در سن 4 - 5 سال چه اسباب‌بازی‌هایی برای کودکم مناسب هستند؟

پرسش :

در سن 4 - 5 سال چه اسباب‌بازی‌هایی برای کودکم مناسب هستند؟

پاسخ :
اسباب‌بازی‌هایی چون آشپزخانه اسباب‌بازی، خانه‌بازی، خانه عروسکی، عروسک‌های خیمه شب‌بازی و خانه‌سازی که برای بازی‌های خیالی مناسب هستند، قدرت تخیل کودکتان را تقویت خواهد کرد. همچنین مقدار زیادی وسایل مخصوص نقاشی‌کردن، بریدن (قیچی که در اختیار او قرار می‌دهید باید لبه‌های کُند و بی‌خطر داشته باشد) و چسباندن برای او تهیه کنید. پازل‌ها و بازی‌های مقوایی او را سرگرم و مشغول خواهند کرد و اگر بتواند این بازی‌ها را با دوستانش انجام دهد، خیلی بهتر است.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودک در پنج سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

کودکم در سن 4 - 5 سال از چه نوع گردش‌هایی لذت می‌برد؟

انجام چه فعالیت‌هایی در بیرون از خانه، برای گروه سنی 4 - 5 سال مناسب است؟

انجام چه فعالیت‌هایی، داخل خانه برای کودکم در سن 4 - 5 سالگی مناسب است؟

در سن چهار - پنچ سالگی رشد و تحول کودکم چگونه است؟

کودک در چهار سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چه اسباب‌بازی‌هایی در سن سه - چهار سالگی برای کودکم مناسب است؟

در سن سه تا چهار سالگی چه فعالیت‌هایی برای کودکم مناسب است؟

آیا کودک در سن سه - چهار سالگی، شخصیت ویژه‌ی خود را پیدا کرده است؟

کودک در سه سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟