يکشنبه، 12 فروردين 1397

چگونه می‌توانم بگویم کودکم در مهدکودک یا مدرسه خوشحال و شاد است؟

پرسش :

چگونه می‌توانم بگویم کودکم در مهدکودک یا مدرسه خوشحال و شاد است؟

پاسخ :
هرگز با اطمینان نمی‌توانید بگویید که وقتی همراه کودکتان نیستید او چه کاری انجام می‌دهد، اما نقاشی‌هایی که در مهدکودک می‌کشد و رنگ می‌کند، می‌تواند نشانه‌ی سرگرمی و شادبودنش در آن‌جا باشد. اگر مطمئن نیستید مهدکودک برایش مناسب است یا نه، می‌توانید قبل از ساعت تعطیل‌شدن به آن‌جا بروید و از دور، به گونه‌ای که کودکتان متوجه‌ی شما نشود، کارهایش را زیرنظر بگیرید. ممکن است متوجه شوید که او با رضایت و خوشحالی فعالیت‌هایش را انجام می‌دهد، و روز شاد و خوبی را در آن‌جا می‌گذراند. حتی اگر هنگام رفتن شما گریه هم بکند، نگرانی ندارد، چراکه به زودی آرام خواهد شد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

وقتی کودکم به مدرسه می‌رود، خیلی خسته می‌شود، چه کار کنم؟

چگونه می‌توانم کودکم را برای رفتن به مدرسه آماده کنم؟

کودکم به مدرسه نمی‌رود، اما می‌خواهد بنویسد. چه کار باید بکنم؟

مدرسه‌ی کودکمان را چگونه باید انتخاب کنیم؟

در مورد مهدکودک فرزندم، قوانین عملی وجود دارد که باید به آن‌ها پای‌بند باشم؟

چه کار بکنم وقتی کودکم در مهدکودک است دلش برایم تنگ نشود؟

آیا لازم است وقتی کودک می‌خواهد به مهدکودک برود، از پوشک گرفته شود؟

چگونه می‌توانم کودکم را برای رفتن به مهدکودک آماده کنم؟

چگونه می‌توانم مطمئن شوم که مهدکودک مناسبی را انتخاب کرده‌ام؟

کودک در پنج سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟