دوشنبه، 4 تير 1397

بند انداختن

پرسش :

آیا استفاده از تیغ برای زن حرام است؟

پاسخ :
استفاده از تیغ برای اصلاح خانم ها اشکال ندارد.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

پولی که آرایشگر در قبال آرایش عروسی که خود را در جشن عروسی در معرض دید نامحرم قرار می‌دهد، اخذ می‌کند، حلال است؟

آرایش کودکان نابالغ چه حکمی دارد؟

آیا اصلاح کردن صورت و ابروهای دخترانی که ازدواج نکرده‌اند ، اشکال دارد؟

خالکوبی برای زنان چه حکمی دارد؟

اگر تاتوی دائم کردن برای غسل و وضوی خانم‌ها مانع ایجاد کند، آیا این کار شرعاً جایز است؟و درآمد حاصل، در این صورت چه حکمی دارد؟

تاتو کردن چه حکمی دارد؟ وانجام آن توسط آرایشگر و درآمد حاصل از آن چه حکمی دارد؟

آیا اپیلاسیون (از بین بردن موهای زائد بدن) برای آرایشگر همجنس جایز است؟

استفاده از موی کوتاه شده زنان برای عروس یا افراد دیگر (به عنوان آرایش یا موی مصنوعی و ...) چه حکمی دارد؟

خرید و فروش موهای بلند خانم‌ها برای ساخت موی مصنوعی چه حکمی دارد؟

گذاشتن موی مصنوعی روی سر به گونه ای که موی اصلی را می‌پوشاند، و حضور در میان نامحرم به این شکل چه حکمی دارد؟

آیا زنان می‌توانند موھای سر خود را بتراشند یا کوتاہ کنند؟

اصلاح موی زنان به مدل مردانه و موی مردان به مدل زنانه چه حکمی دارد؟

آموزش دادن و اصلاح موهای سر و صورت به مدل های غربی ویا فِرَق ضاله و شیطانی چه حکمی دارد؟

رنگ نمودن موها با رنگ‌های غیر متعارف در جامعه مثل رنگ صورتی، سبز، قرمز و غیره که میان مردم شایع نیست، چه حکمی دارد؟