سه‌شنبه، 30 مرداد 1397

نجس شدن بدن و لباس در هنگام آرایش

پرسش :

اگر در هنگام کار، بدن یا لباس مشتری و یا کالای او نجس شود آیا لازم است آرایشگر و مانند آن به مشتری بگوید؟

پاسخ :
لازم نیست.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

آیا ماده آسِتون که برای پاک کردن لاک ناخن استفاده می‌شود نجس است؟

استفاده از مواد آرایشی خارجی توسط آرایشگر به جهت اینکه نمی‌داند پاک است یا نجس ، چه حکمی دارد؟

آیا همه ی انواع الکل، نجس می‌باشد؟

استفاده از اسپری و ادکلن های خارجی که ممکن است الکل در آن وجود داشته باشد، چه حکمی دارد؟

آیا الکل سفید و صنعتی نجس است؟ و خرید و فروش و استفاده از آن چه حکمی دارد؟

استفاده از روغنی که از حیوانات حرام گوشت ساخته می‌شود، در لوازم آرایشی اشکال دارد؟

آیا روغن مار نجس است؟ (روغن ماری که به منظور جلوگیری از ریزش مو، به مو مالیده می‌شود).

ژلاتین تهیه شده از اجزای حیوانات حرام گوشت، به دلیل چندین بار تغییر و تحول کلی، آیا استحاله بر این صدق می‌کند تا باعث طهارت ژلاتین شود؟

آیا ژلاتین‌های تهیه شده از اجزای حیوانات حلال گوشت که ذبح شرعی نشده‌اند، پاک و حلال است؟

در هنگام بند انداختن و از بین بردن موهای زائد بدن موها همراه با سوزش و پیاز مو (ریشه) کنده می‌شوند، آیا ریشه ی مو و محل آن نجس است؟