چهارشنبه، 31 مرداد 1397

شوهری که رضایت ندارد زنش آرایش کند

پرسش :

شوهری که رضایت ندارد زنش آرایش کند،‌ اگر علیرغم عدم رضایت شوهر، در حضور او و برای او آرایش کند اشکال دارد؟

پاسخ :
اگر از لوازم آرایشی که مِلک شوهر است استفاده نکند، و موجب تنفّر وی نشود، اشکال ندارد.
​​​​​​
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

آیا زن می‌تواند بدون اجازه شوهر کار کند؟

اگر خانمی درآمد کار خود را به شوهرش اطلاع ندهد، و آن را خرج اقوام خود مانند پدر و مادر یا خواهر و برادر کند، آیا اشکال دارد؟

اگر زنی به توصیه دکتر مجبور به کوتاه کردن موی سرش شود، ولی شوهرش اجازه ندهد، تکلیف این خانم چیست؟

آیا زن برای هر کاری که می‌کند مانند کوتاه کردن مو، واجب است از شوهرش اجازه بگیرد؟

اگر شوهر پوشیدن لباس و یا آرایش خاصی را از همسرش درخواست کند، آیا اطاعت او بر زن واجب است؟

آرایش نمودن زن برای غیر همسر در بعضی مجالس زنانه مثل عروسی یا میهمانی زنانه، چه حکمی دارد؟

بنده خانم جوانی هستم که فکر می‌کنم موی ساده و بی‌آرایش و سیاه رنگ جاذبه خاصی ندارد، آیا لازم است موهای خود را از نامحرم بپوشانم؟

اگر خانمی با حجاب کامل اسلامی ولی آرایش کرده و بدون داشتن قصد بد از منزل خارج شود، آیا مرتکب گناه شده است یا خیر؟

آیا آرایش کردن زنان در محل کار در حالی که نامحرم حضور دارد، جایز است؟

استفاده از لنز برای تغییر رنگ چشم چه حکمی دارد؟