چهارشنبه، 31 مرداد 1397

آیا پوشیدن چیزی که مخصوص زنان است توسط مردان و برعکس جایز است؟

پرسش :

آیا پوشیدن چیزی که مخصوص زنان است توسط مردان و برعکس، در خانه بدون قصد تشبّه به جنس مخالف، جایز است؟

پاسخ :
تا زمانی که آن را به عنوان لباس برای خود انتخاب نکرده باشند، اشکال ندارد.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

پوشیدن لباس زنانه توسط مردان و برعکس، برای بازی در تئاتر و سینما چه حکمی دارد؟ تقلید صدای مردان توسط زنان و برعکس چه حکمی دارد؟

​​​​​​​آیا پوشیدن جورابی که ساتر است امّا پا را برجسته نشان می‌دهد، یا جورابی که به رنگ پوست است و ساق پا را زیباتر نشان می‌دهد، جایز است؟

پوشیدن جوراب نازک و بدن نما برای خانمها در بیرون از منزل و در حضور نامحرمان چه حکمی دارد؟

آیا بافندگی و خرید و فروش جوراب نازک شرعاً جایز است؟

اگر زن با پوشش کامل و با کت و دامن در معرض دید نامحرم قرار بگیرد، اشکال دارد؟

آیا پوشیدن دستکش توری برای خانمها زینت محسوب می‌شود؟

آیا جایز است حجاب و لباس زن به‌گونه ای باشد که توجه دیگران را بخود جلب کند؟

آیا بر زنان واجب است در لباس مانند مقنعه، شلوار و پیراهن فقط رنگ سیاه را انتخاب کنند؟

آیا برای زنان پوشیدن لباسهای تنگی که برجستگیهای بدن آنان را نشان می دهد، جایز است؟

آیا دختران می توانند لباس‌های رنگی مانند لباسی که رنگ آن مایل به آبی پررنگ است بپوشند؟

اگر زنی پوشیه و نقاب بر صورت خود بزند، و در عرف آن شهر و منطقه مایه ی شگفتی و جلب توجه شود، آیا لباس شهرت تلقّی می‌گردد؟

معیار لباس شهرت چیست؟