چهارشنبه، 31 مرداد 1397

آیا جایزه فرد ازدواج نکرده در فروشگاه تولید و فروش لباس زنانه و وسایل آرایشی کار کند؟

پرسش :

آیا جایز است افرادی که ازدواج نکرده اند با رعایت موازین شرعی و آداب اخلاقی، در فروشگاههای تولید و فروش لباس های زنانه و وسایل آرایشی کار کنند؟

پاسخ :
جواز کارکردن و کسب درآمد حلال شرعاً مختص گروه خاصی ازمردم نیست، بلکه هر کس که موازین و آداب اسلامی را رعایت کند حق آن را دارد، ولی اگر برای دادن پروانه تجاری یا اجازه کار از طرف ادارات و نهادهای مسئول به خاطر رعایت مصالح عمومی برای بعضی از مشاغل شرایط خاصی وضع شده باشد، باید مراعات شود.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

اصلاح و یا رنگ کردن موی مردان توسط آرایشگر زن و یا بالعکس، چه حکمی دارد؟

فروش مواد آرایشی و لباسهای مخصوص زنانه توسط مردان چه حکمی دارد؟

اختلاط زن و مرد در آرایشگاه جهت آموزش چه حکمی دارد؟

اگر نامحرم موهای کوتاه شده زنی را که به زمین ریخته شده را ببیند، در فرضی که صاحب مو را بشناسد، چه حکمی دارد؟

اگر زنی سر خود را کچل کند نگاه کردن به سر بدون موی او چه حکمی دارد؟