سه‌شنبه، 20 شهريور 1397

حکم نبش قبر مشکوک

پرسش :

اگر ندانیم قبری متعلق به مسلمان است یا غیر مسلمان، آیا مجازیم نبش قبر کنیم؟

پاسخ :
اگر در بلاد مسلمین باشد جایز نیست.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

اگر هدف پزشک از فعّالیّت های پزشکی صرفاً انتفاعات مالی و مادّی باشد چه حکمی دارد؟

آیا پزشک یا پرستاری که شاهد بیمار محتضر است، رو به قبله کردن بیمار واجب می شود؟ آیا نیاز به اجازه از ولیّ او دارد؟

در صورتی که علاج بیماری متوقف بر استفاده از گوشت حرام و چیز نجس باشد آیا جایز است شخص چنین کند؟

آیا کلونینگ (شبیه سازی) حیوانات، جایز است؟

آیا گذاشتن روکش طلا روی دندان اشکال دارد؟ روکش پلاتین چطور؟

آیا استفاده از میوه ها و مواد غذایی حاصله از تغییرات ژنتیکی، جایز است؟

بیمارانی که از نظر عرف، مرده به حساب می آیند، اما از نظر علم پزشکی زنده می باشند و یا بالعکس چه حکمی دارند؟

آیا کاشت مو در سر برای کسی که موهای سرش سوخته است و در انظار عمومی مردم از این جهت رنج می برد، جایز است؟

جراحی بینی و یا گوش جهت زیبایی شرعاً چه حکمی دارد؟

آیا انجام عمل استمناء به دستور پزشک برای آزمایش و معاینه ی منی جایز است؟