پنجشنبه، 22 شهريور 1397

فروش حلقه مردانه از جنس طلای سفید

پرسش :

در زمان خرید لوازم عقد با اصرار خانواده همسرم و با اکراه اجازه خرید انگشتر طلای سفید را دادم و فقط برای چند لحظه در شب عقد و عروسی آنرا بدست کردم. حال با توجه به مردانه بودن آن آیا می‌توانم آنرا بفروشم و از پول آن استفاده نمایم؟ در صورت منفی بودن پاسخ آیا مأذون هستم که آن را با طلای زنانه معاوضه نمایم؟ در صورت مثبت بودن، پرداخت یا دریافت وجه برای تعویض چه حکمی دارد؟

پاسخ :
با توجه به این که استفاده ی معمول و رایج انگشتر مردانه، به دست کردن است که آن هم حرام می باشد، خرید و فروش آن جایز نیست مگر این که به قصد استفاده از ماده آن و تبدیل به انگشتر زنانه و امثال آن بفروشد.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

اختلاف قیمت نقد و اقساط

خرید امتیاز مغازه ‌فروشنده غذای حرام

فروش مواد غذایی حرام

فروش نسیه به قیمت بیشتر

فروش و کرایه فیلم‌های هندی

پیش‌فروش به شرط امکان خرید مجدد مبیع توسط فروشنده

افزودن قیمت کالا به خاطر فروش اقساطی آن

تعیین مدت برای پرداخت ثمن و تسلیم مبیع

فروش و کرایه فیلم‌های هندی

فروش جنس داخلی با نام یک شرکت خارجی