چهارشنبه، 22 اسفند 1397

نمایشگاه آلات موسیقی

پرسش :

حکم تشکیل نمایشگاه آلات موسیقی چیست؟

پاسخ :

همه مراجع: حکم نگه داری آلات موسیقی را دارد.[۱]

 پی نوشت ها:
[۱]ـ ر.ک: منابع عنوان «نگه‌داری آلات موسیقی».

منبع: پرسشها و پاسخهای دانشجویی احکام موسیقی؛ دفتر نشر معارف – تدوین و تألیف: سید مجتبی حسینی (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)

پرسش های مرتبط:

آنچه از تلویزیون پخش می‌شود، باید جنبه تصویری و دیداری داشته باشد متأسفانه سال‌ها است که تلویزیون صدای موسیقی را پخش می‌کند و روی این صدا تصویر منظره و طبیعت قرار می‌دهد. هنرمندان این رشته، این اقدام تلویزیون...

ضبط و تکثیر ترانه و موسیقی، چه حکمی دارد؟

درآمدی که از رهگذر تکثیر و توزیع نوار و سی‌دی‌های موسیقی به دست می‌آید، حلال است یا حرام؟

حکم آموزش و یادگیری نوازندگی آلات موسیقی چیست؟

آیا دانشجو می‌تواند در رشته موسیقی ادامه تحصیل دهد؟ در صورتی که تحصیلات دانشگاهی برای وی ضروری باشد، چه حکمی دارد؟

می‌خواهم بنا به علاقه زیادم،‌ موسیقی را یاد بگیرم و از طرفی دوست ندارم با شرع مغایرتی داشته باشد؛ لطفاً بگویید آیا یادگیری آلات موسیقی صرفاً برای استفاده شخصی اشکال دارد؟

غنایی که از نظر فقهی موضوع حکم حرکت قرار گرفته، چیست؟

آیا حکم غنا مربوط به قالب (صوت) یا مربوط به محتوا (کلام) است، یا هر دو؟