چهارشنبه، 22 اسفند 1397

موسیقی تحریک همسر

پرسش :

آیا زن و شوهر به خاطر تمایل به یکدیگر و افزایش شهوت، می‌توانند به موسیقی گوش فرا دهند؟

پاسخ :
همه مراجع: گوش دادن به موسیقی حرام جایز نیست و صرف افزایش تمایل به همسر، مجوز شرعی برای استماع آن محسوب نمی‌شود.[۱]

پی نوشت ها:
[۱]ـ خامنه‌ای، اجوبه الاستفتائات، س ۱۱۵۲ و ۱۱۵۵؛ صافی، جامع الاحکام، ج ۱، ص ۹۹۹ و ۱۰۰۵؛ تبریزی، استفتائات، س ۱۰۸۳ و صراط النجاه، ج ۵، س ۱۱۴۹؛ دفتر: امام، بهجت، وحید، مکارم، نوری، سیستانی و فاضل.

منبع: پرسشها و پاسخهای دانشجویی احکام موسیقی؛ دفتر نشر معارف – تدوین و تألیف: سید مجتبی حسینی (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)

​​​​​​​پرسش های مرتبط:
کوبیدن بر روی ظرف پلاستیکی و حلبی در عروسی‌ها و غیر آن چه حکمی دارد؟
با توجّه به نظارت رهبری بر سازمان صدا و سیما، موسیقی آن چه حکمی دارد؟
اگر فتوای ولی فقیه با مرجع تقلید، در گوش کردن به بعضی از موسیقی‌های صدا و سیما تفاوت داشته باشد، تکلیف چیست؟
بیشتر وقت‌ها در عروسی‌ها به پخش نوارهای موسیقی می‌پردازند که بعضی از آن‌ها از صدا و سیما هم پخش می‌شود؛ آیا نیروی انتظامی و یا بسیج و یا نهاد دیگری می‌توانند آن‌ها را از این عمل باز دارند و نهی از منکر...
در مورد کسانی که در خوابگاه‌های دانشجویی به موسیقی‌های مبتذل گوش می‌دهند، چه باید کرد؟