جمعه، 24 اسفند 1397

وضو در دانشگاه

پرسش :

آیا جایز است در دانشگاه وضو بگیریم و بیرون از دانشگاه با آن نماز بخوانیم؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر آب دانشگاه براى خصوص وضو گرفتن در دانشگاه و نماز خواندن در آن وقف نشده، اشکال ندارد.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۲۶۷ و ۲۶۸؛ وحید، توضیح المسائل، م ۲۷۳ و ۲۷۴؛ دفتر: خامنه اى.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.