جمعه، 24 اسفند 1397

پوشیدن کفش هم اتاقى به اشتباه

پرسش :

اگر کفش هم اتاقى خود را بدون رضایت او بپوشد و با آن وضو بگیرد؛ چه حکمى دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر اطمینان به رضایت دارد، اشکال ندارد و اگر بدون رضایت  او این کار را انجام دهد، گناه کرده؛ ولى وضویش صحیح است.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – امام، سیستانى، فاضل، توضیح المسائل مراجع، م ۲۶۶ ؛ تبریزى، استفتائات، س ۱۵۹ و دفتر: همه مراجع.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.