جمعه، 24 اسفند 1397

آب خارج وضو

پرسش :

اگر رطوبت مسح سر به رطوبت صورت متصل شود؛ آیا وضو باطل مى شود؟

پاسخ :
همه مراجع: خیر، مسح و وضو صحیح است، ولى نباید با آن قسمت از دست که به آب صورت برخورد نموده، پاها را مسح کند.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – تبریزى، استفتائات، س ۱۸۱؛ خامنه اى، اجوبه، س ۱۴۲؛ امام، استفتاآت، ج ۱، س ۵۱؛ سیستانى، مکارم، فاضل و نورى، تعلیقات على العروه، ج ۱، احکام الوضو، م ۲۵؛ وحید، منهاج الصالحین، ج ۲، م ۹۲؛ صافى، هدایه العباد، ج ۱، م ۱۰۶

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.