جمعه، 24 اسفند 1397

محل دقیق مسح پا

پرسش :

آیا لازم است مسح پا بر روى شصت پا انجام گیرد؟

پاسخ :
همه مراجع: لازم نیست مسح حتما به روى شصت پا انجام شود و مسح از سر یکى از انگشتان دیگر نیز کافى است.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۲۵۳؛ وحید، توضیح المسائل، م ۲۵۸؛ نورى، توضیح المسائل، م ۲۵۴؛ دفتر: خامنه اى.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.