جمعه، 24 اسفند 1397

موهاى بلند و وضو

پرسش :

خانم ها و یا کسى که موهاى جلوى سرش بلند است و آن را بالاى سر جمع مى کند، چگونه در هنگام وضو مسح کند؟

پاسخ :
همه مراجع: یا باید بیخ موها را مسح کند و یا فرق سر را باز کرده، پوست سر را مسح نماید.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۲۵۱؛ وحید، توضیح المسائل، م ۲۵۷؛ نورى، توضیح المسائل، م ۲۵۲ و دفتر: خامنه اى.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.