جمعه، 24 اسفند 1397

مسح سر

پرسش :

لطفا جاى مسح سر و مقدار مسح را مشخص کنید؟

پاسخ :
همه مراجع: جاى مسح سر جلوى سر (بالاى پیشانى) است و کشیدن مسح از پشت سر یا دو طرف آن جایز نیست.[۱]
تبصره. به هر اندازه جلوى سر را مسح کند، کافى است؛ ولى احتیاط مستحب است که از درازا به اندازه یک انگشت و از پهنا به اندازه پهناى سه انگشت، مسح کند.

 پی نوشت:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۲۵۰؛ نورى، توضیح المسائل، م ۲۵۱؛ وحید، توضیح المسائل، م ۲۵۶ و دفتر: خامنه اى.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.