جمعه، 24 اسفند 1397

تخیلات بچه‌ها

پرسش :

پسری هفت ساله ای دارم که مدام با تخیّل و تصوّرات خود بازی می‌کند. چگونه با او رفتار کنم؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

تخیّلات بچّه‌ها از حدود چهار سالگی افزایش پیدا می‌کند؛ لذا والدین نباید بگذارند که فرزندشان زیاد در تخیّل خود باقی بماند. آن‌ها باید برای بچّه برنامه داشته باشند و اجازه دهند تخیّلات خود را با بازی با همسالانش تخلیه کند. حتّی پدر و مادر می‌توانند در تخیّلات فرزندشان ورود پیدا کنند؛ یعنی اگر دیدند فرزندشان در حال بازی کردن با خودش است، آن‌ها نیز وارد بازی او شوند و نگذارند که بچّه فقط با ذهنیّت و تخیّلات خود بازی کند.