جمعه، 24 اسفند 1397

شیوه برخورد با رفتار نامناسب کودک

پرسش :

اگر کودک شش ساله‌ی ما رفتار نامناسبی انجام داد، چگونه با او برخورد کنیم؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

پدر و مادر در این زمینه باید به دو نکته توجّه داشته باشند:

الف. نادیده گرفتن
اوّل این‌که رفتارهای بد فرزندشان را نادیده بگیرند؛ این کار باعث می‌شود که رفتارهای نامناسب در او نهادینه نشود.

ب. شخصیت پردازی مثبت
نکته‌ی دوّم این است که پدر و مادر باید  با رفتارهای صحیح خود در قالب‌های مختلف، جایگزین مناسبی برای رفتارهای بد ایجاد کنند. مثلاً در قالب داستان می‌توانند مفاهیم خوبی مثل راستگویی را به کودکان بیاموزند.