جمعه، 24 اسفند 1397

جذابیت خوراکی‌ها

پرسش :

چگونه خوراکی های مفید را در نظر کودکان جذّاب جلوه دهیم؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

والدین برای جذابیّت خوراکی‌ها باید به چند نکته توجّه داشته باشند:

الف. رنگ
معمولاً میل و ذائقه‌ بچّه‌ها به برخی از رنگ‌ها بیشتر است؛ لذا توصیه می‌شود که بزرگتر‌ها از این رنگ ها برای جذّابیت خوراکی‌ها استفاده کنند.

ب. شکل
 شکل و مدل خوراکی‌ها در ایجاد جذّابیت، تاثیر زیادی دارد؛ به عنوان مثلاً مادر می‌تواند میوه‌ها را به صورت زیبایی برش دهد و به شکل سالاد میوه آن‌ها را در ظرف زیبایی قرار دهد. این کار باعث می‌شود که جذّابیت خوارکی‌ها دو چندان شود.

ج. طعم
والدین باید ذائقه فرزند خود را شناسایی کنند و طبق آن، خوراکی‌های مفید را برایش مهیّا کنند؛ مثلاً وقتی طبع بچّه به خوراکی‌های ترش گرایش دارد،  پدر و مادر باید میوه‌های ترش را در اختیار او قرار دهند.