جمعه، 24 اسفند 1397

بچه‌ها باید با یک نفر صمیمی باشند و از یک نفر بترسند!

پرسش :

آیا این طرز فکر درست است که بچّه باید با یکی از والدین صمیمی باشد و از دیگر بترسد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

این فرمول که در بعضی از خانواده‌ها وجود دارد که بچّه‌ها باید با یک نفر صمیمی باشند و از یک نفر بترسند، درست نیست! کاری که ما باید در محیط خانه انجام دهیم، این است که بچّه‌ها صمیمیت، محبّت و علاقه را هم با پدر و هم با مادر داشته باشند و از هر دوی آن‌ها حساب ببرند؛ البتّه حساب بردن به معنای ترس داشتن نیست. اتّفاقاً گاهی اوقات ما با صمیمیّت، علاقه و دوستی می‌توانیم کاری کنیم که بچّه‌ها از ما حساب ببرند.