جمعه، 24 اسفند 1397

انس با قرآن

پرسش :

من یک فرزند دوساله دارم؛ چه کاری انجام دهم که او در بزرگسالی حافظ قرآن شود؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

مهم ترین کاری که والدین در این سن باید انجام دهند این است که فرزندانشان را با قرآن مأنوس کنند؛ به این صورت که کودک را مدام در معرض شنیدن قرآن قرار دهند. برای این کار آن‌ها می‌توانند از صوت آقای مجید فقیهی استفاده کنند.

وقتی بچّه‌ها به سنّ هفت سالگی رسیدند، پدر و مادر می‌توانند با یک برنامه‌ریزی منظّم آن‌ها را به سمت حفظ قرآن سوق دهند. امّا قبل از هفت سالگی کودکان باید فقط با شنیدن و تکرار کردن، حفظ شوند و هیچ اجباری برای حفظ قرآن نداشته باشند.